Gratis verzending vanaf €75
Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden

Kies taal:

Gratis verzending vanaf €75
Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden

Ruilen en retourneren

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Meld de stijlen die je wilt retourneren binnen 7 dagen na ontvangstdatum aan via info@freshtilburg.nl. Je hebt daarna 7 dagen de tijd om je pakketje te retourneren. In totaal heb je dus 14 dagen de tijd om iets te retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst  van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Mocht het item beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het item even te passen zoals in de winkel, dan kunnen we deze waardevermindering van het item aan u doorberekenen. Behandel het item dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een item ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@freshtilburg.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het item.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Hulp nodig, of vragen?

We zijn beschikbaar maandag t/m vrijdag 10.00-18.00

ideal
postnl
mastercard
visa
bancontact
Jouw winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Verder winkelen